lördag 8 september 2007

Polering och omstart

I tisdags var vi på landet hos vännen E och hennes alla djur. Målet var att polera och vaxa bilen så att den blir fin inför resan till Kamerun (nä, vi ska inte åka bil dit, vi flyger och den åker båt och ska sedan tjänstgöra som taxi där), sambon gjorde ett bra jobb så nu blänker hon så vackert så vackert. Under tiden hann jag och E prata om ditt o datt (mest om bäbisar :)) och laga mat. De var jätteskönt att komma ut på landet en stund, det är ju där jag vill bo i framtiden.


Vännen Es fina hundar: Diesel, Sally o Douglas



Mössan som jag stickade till älskade M blev för liten :( den täcker knappt öronen på henne och åker upp. Så....det var bara att repa upp, gör om gör rätt! Nu har jag iallafall ökat maskantalet och tänker sticka resåren längre.






En för liten mössa på en skuttandes älskade M






Igår var gravida vännen E här på besök, det var jättetrevligt! Vi ägnade dagen åt vissa hemliga uppdrag (kan nämnas att det har med finfina klänningar att göra :)), fikade, bytte ett grönt nystan mot ett grått (ska bli en kaninkompis till kissekatten jag virkade) , hämtade upp Es syskonbarn, åkte ut till stadens shoppingcenter, åt igen , köpte mat till Missy och kollade in barnvagnar. Helt enkelt en mycket trevlig dag!


Älskade M har kommit på en hel massa saker nu; nu kan hon smacka med tungan-jättegulligt! hon verkar väldigt glad och nöjd över att ha kommit på det också. Sedan så har hon lärt sig att manövrera sin "lära-gå-stol" åt alla håll, förr åkte hon bara bakåt. Så nu ligger alla saker i hennes handhöjd i fara, bokhyllans böcker ät ett hett byte. Imorse hade hon fått tag på ett papper som förstås hamnade i munnen. Vidare så har hon kommit på att man kan öppna upp blöjan när man ligger på skötbordet, hon tar tag i "kardborrebandet" och öppnar så fint så fint, det är kanske det där ritsh-ljudet som är spännande? O så sist men inte minst så har hon kommit på att det är jätteskojsigt att skutta, antingen i någons knä eller i "lära-gå-stolen". Hon är som en liten groda när hon hoppar upp och ned :)



Idag ska vi gå på promenad med Juzze, tvätta och förhoppningsvis sticka färdigt älskade Ms mössa (igen).

Inga kommentarer: